Video: Het CEP/Losse Veter Team blikt terug op geslaagde DSW Bruggenloop

CEPLosseVeterTeam_29110_770_LL

Afgelopen zondag deed het CEP/Losse Veter Team mee aan de DSW Bruggenloop. De vrouwen hadden hier al een aantal maanden naar toe kunnen leven en hadden er dan ook veel zin in. Dat het weer niet mee werkte kon deze vrouwen dan ook niet deren. Daarnaast zorgden hun felroze shirt en CEP-compressiekousen voor wat extra vrolijkheid op deze grijze dag.

De vrouwen kwamen overigens niet alleen voor de gezelligheid. Toen oud-topatlete Nelli Cooman het team en de andere 14.000 lopers had weggeschoten werd de knop omgezet. Uiteindelijk bleek Iris Meerts zelfs zo hard te lopen dat ze als eerste vrouw over de finish kwam. Zij legde de 15 kilometer af binnen het uur. Ook Gabriƫlle wist ondanks een hardnekkige verkoudheid moe maar voldaan de finish te bereiken. Anke en Annemieke besloten de hele wedstrijd samen op te lopen. Zij kregen naarmate de kilometers verstreken vleugels en zetten na de Brienenoordbrug nog een flinke inhaalrace in. Marleen van de Donk was geblesseerd, maar zij toonde zich solidair en kwam het team aanmoedigen en maakte bovendien onderstaande impressie van deze dag.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>