Leonard Komon: ‘Ik had een conflict tussen mijn hoofd en mijn benen’

12-10-2014 Marathon Eindhoven Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Leonard Komon komt graag in Nederland en in het bijzonder in Nijmegen. Hier liep de Keniaan in 2010 tijdens de Zevenheuvelenloop een wereldrecord op de 15km. Komon noteerde toen een tijd van 41’13” en deze tijd staat nog steeds als het wereldrecord.

Zondag staat Komon, die afgelopen jaar ook de winst in de Zevenheuvelenloop pakte, weer aan de start. Wij spraken hem vandaag bij de persconferentie onder andere over zijn verwachtingen, zijn herstel na de marathon en zijn plannen voor volgend jaar.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat zijn dit soort jongens beleefd en bescheiden.
    ondertussen weten ze heel goed waar ze mee bezig zijn.
    en rollen ze iedereen op en ‘breken parcoursen af’