Documentaire BBC: Hoe gezond is hardlopen?

Deze BBC-documentaire, oorspronkelijk getiteld Young Fit and Dying, onderzoekt een aantal recente sterfgevallen van jonge, ogenschijnlijke gezonde hardlopers. Wat doet hardlopen eigenlijk met ons lichaam? Is er iets mis met de manier waarop we deze sport bedrijven? En is de marathon eigenlijk wel gezond? Presentator en hardloper Michael Dorgan gaat acht marathons in acht dagen lopen, van Londen naar Brussel. Hoewel hij een geoefend loper is, is hij toch wat bezorgd. Lees hier verder.

Klik hier om de documentaire te bekijken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>