Abdi Nageeye zegt af voor Tilburg Ten Miles en Amsterdam Marathon

AbdiNageeye_9565

Abdi Nageeye zal zijn geslaagde debuut op de marathon dit najaar helaas nog geen vervolg kunnen geven. Nageeye kampt met een knieblessure en heeft nu onder andere de Amsterdam marathon en de Tilburg Ten Miles moeten afzeggen. Eerder dit jaar debuteerde Nageeye in Enschede op de marathon en noteerde daar een tijd van 2u11’33”. Voor het najaar was het grote doel de Amsterdam marathon maar heeft hier nu een streep door gezet.

Op Facebook schrijft Abdi Nageeye: ‘Helaas moet ik me weer afmelden voor Amsterdam Marathon..dit keer geen snee maar een vervelende knie blessure. Of ik dit jaar nog een marathon ga plannen of wat kortere wedstrijd ga lopen en misschien EK cross? We will see, in ieder geval dit is echt balen ):”

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>