49 medaille winnaars EK op Memorial van Damme waaronder Schippers, Kuijken en Hassan

Niet minder dan 49 medaillewinnaars van het jongste EK atletiek zakken op vrijdag 5 september af naar de AG Insurance Memorial Van Damme. Als afsluiter van het atletiekseizoen volgt de exclusieve Hello bank! Jamaican Party met gast-DJ Kim Collins.

Susan Sifan header

17 gouden EK-medailles, 18 zilveren en 14 bronzen zullen dus op de 38e Memorial hun opwachting maken. Onder hen ook een sterke Nederlandse delegatie met de nieuwe Europese sprintkoningin Dafne Schippers (goud op de 100m en de 200m) die in Brussel de 200m loopt en Sifan Hassan (goud op de 1500m, zilver op de 5000m) op de 800m. Ook Susan Kuijken (brons op de 5000m) is erbij in de 3.000m. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>