Raven Trails, lopen langs zeldzame raven

Een aantal vrijwilligers met een passie voor lopen organiseren op 30 augustus de eerste Raven Trails. Vanuit Vledderveen starten twee trails over 15 en 30 km door landschappen van boswachterij Vledder, Vledderhof en Boschoord. De deelnemers lopen over bos- en zandpaden door heidevelden, langs vennen en door de bossen.

Trailrunning, het hardlopen door natuur en over onverharde paden, mag zich in Nederland verheugen over een snel groeiende belangstelling. Bij deze vorm hardlopen over afstanden van enkele kilometers tot meer dan marathonlengte, de zogenaamde ultra trail, speelt de beleving van de omgeving een belangrijke rol. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>