World Marathon Majors bouwen gezamenlijk sponsorplatform

Dennis Kimetto foto Berlijn marathon 120930pb3794

De zes grote marathons verenigd in de World Marathon Majors bouwen aan een gezamenlijk sponsorplatform. Ze hebben Infront Sports & Media gekozen als partner om deze activiteiten uit te voeren. Infront zal exclusief de sponsoring van de zes marathons – Tokyo, Boston, Londen, Berlijn, Chicago, New York – opzetten. Ook zal Infront zijn kennis inzetten om World Marathon Majors als merk neer te zetten en een commmerciële strategie op te stellen. Lees verder op MarketingTribune.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>