Liefers en Möricke winnen Van Bank Tot Bank

Gert Jan Liefers strongman run Luxemburg IMG_7979

Met oud-olympiaganger en nog steeds houder van diverse Nederlandse records op de middenafstanden, Gert-Jan Liefers, kreeg de Van Bank Tot Bank Loop in Heerde een mooie winnaar. Een paar jaar na beëindiging van z’n carrière als baanatleet is Liefers (AV’34 Apeldoorn) nu regelmatig actief op de langere afstanden. En met succes. Hij was zaterdag de enige die op de 15 km (de hoofdafstand) onder de 50 minuten wist te blijven: 49.34. Liefers bleef daarmee nummer twee, Jay Sauer uit Nijmegen, bijna anderhalve minuut voor. Bij de vrouwen was het Esmé Möricke, ook van Cifla uit Nijmegen, die de overwinning pakte in 57.27. Ze was daarmee een minuut sneller dan vorig jaar. Op de tweede plaats finishte de 51-jarige (!) Petra Hasper uit Meppel. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>