BladeBabe Marlou van Rhijn sluit zich aan bij STAP

DIRK9973
Foto: Marlou van Rhijn

De Purmerendse topatlete Marlou van Rhijn zal per direct deel uitmaken van Stichting Topsport Atletiek Purmerend (STAP) en gaan trainen richting Rio 2016 onder leiding van topcoach Purcy Marte Sr.

Purcy Marte heeft over de overstap van Marlou het volgende te zeggen: “ik ben zeer verheugd over de toevoeging van Marlou aan ons team en kijk uit naar een fantastische samenwerking.”

Het STAP team werkt al sinds 2011 professioneel met jonge topatleten uit het hele land die allemaal naar Purmerend zijn verhuisd om gezamenlijk hun doel – Rio 2016 – te bereiken. Marlou van Rhijn komt terecht in een topsport omgeving vol ambitie. “Ik ben ongelooflijk blij een team gevonden te hebben waar ik mij goed kan voorbereiden richting Rio. Ik kijk dan ook erg uit naar deze nieuwe uitdaging!” aldus Marlou van Rhijn zelf aangaande de nieuwe situatie. (persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>