Borden tegen buizerd na aanval op hardloper bij Vessem

Dinsdag werd hardloper Marc Kuipers uit Knegsel tot 3 keer toe aangevallen door de roofvogel. “Ik zag hem eerst over me heen vliegen, waarna hij me van achteren met zijn klauwen op mijn hoofd aanviel. Hij kwam daarna weer naar beneden, maar door flink te schreeuwen en met mijn armen te zwaaien heb ik hem van me af kunnen houden. Na een derde poging hield hij het voor gezien.” De gemeente Eersel heeft nu besloten om waarschuwingsborden te plaatsen. Lees verder op ED.nl

Lees ook: Agressieve buizerd bij Hulsbeek

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>