Jamie van Lieshout: ‘Mij doel is een goed seizoen te draaien met veel wedstrijden’

18-05-2014 Marikenloop Nijmegen Nederland Atletiek foto: Kees Nouws

Jamie van Lieshout liep vandaag voor het eerst de Marikenloop en behaalde daar een tweede plaats, achter Ruth van der Meijden. ‘Elk jaar wil ik hier starten maar telkens kwam er iets tussen. En dit jaar kwam het eindelijk uit. Een ontzettende leuke ervaring.’

Van Lieshout noteerde een tijd 16’39”. ‘In het eerste gedeelte dacht ik dat ik misschien nog wel naar Ruth toe kon lopen, maar in het laatste stukje zag ik dat ik er niet meer bij kon komen.’ Ze kwam vijf seconden tekort voor de winst. We spraken Jamie na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>