Eelco Sintnicolaas moet Götzis afzeggen vanwege hamstringblessure

Eelco Sintnicolaas heeft maandag een hamstringblessure opgelopen tijdens de training. Hierdoor moet Sintnicolaas een aantal wedstrijden laten schieten, de meerkamp in Götzis. Een flinke tegenvaller voor Sintnicolaas daar de regerend Nederlands recordhouder in Gotzis zijn eigen record weer scherper had willen stellen.

15-02-2014 NK Indoor Meerkamp Apeldoorn Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Maandag tijdens een verspringtraining blesseerde hij zich bij de afzet. Sintnicolaas, regerend Europees indoorkampioen op de meerkamp, heeft naar eigen zeggen dit totaal niet voelen aankomen. Sintnicolaas gaat nu kijken hoe hij zijn route naar Zurich gaat plannen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>