Stapt Caster Semenya in het huwelijksbootje?

SemenyaVanLangen_770_LV
Caster Semenya, vorig jaar, samen met Ellen van Langen aan de vooravond van de Flame Games, foto: Losse Veter

Volgens de krant Daily Sun zou de Zuid-Afrikaanse atlete Caster Semenya in het huwelijksbootje willen stappen met haar vriendin en collega-atlete Violet Raseboya. De krant stelt dat Semenya haar ouders naar de ouders van haar vriendin heeft gestuurd om te onderhandelen over lobola, een Zuid-Afrikaans gebruik waarbij de familie van de verloofde wordt betaald. Volgens ingewijden zou het gaan om een bedrag van 25.000 Rand, omgerekend zo’n 1750 Euro.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>