Stapt Caster Semenya in het huwelijksbootje?

SemenyaVanLangen_770_LV
Caster Semenya, vorig jaar, samen met Ellen van Langen aan de vooravond van de Flame Games, foto: Losse Veter

Volgens de krant Daily Sun zou de Zuid-Afrikaanse atlete Caster Semenya in het huwelijksbootje willen stappen met haar vriendin en collega-atlete Violet Raseboya. De krant stelt dat Semenya haar ouders naar de ouders van haar vriendin heeft gestuurd om te onderhandelen over lobola, een Zuid-Afrikaans gebruik waarbij de familie van de verloofde wordt betaald. Volgens ingewijden zou het gaan om een bedrag van 25.000 Rand, omgerekend zo’n 1750 Euro.

Add Comment RegisterBeantwoord

Connect with:

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>