Eelco Sintnicolaas: ‘In Götzis moet het gaan gebeuren’

Eelco Sintnicolaas: ‘Tuurlijk denk ik aan een medaille, maar je kunt het niet zomaar verwachten’

Eelco Sintnicolaas nam gister, een week na zijn winst in FLorence, in Lisse deel aan kogelstoten en discuswerpen. ‘Met discuswerpen ben ik wel tevreden. Bij kogelstoten stond ik vandaag tussen de grote jongens en daar was het verschil met hen toch wel erg groot.’ Sintnicolaas, regerend Europees indoor kampioen en zowel indoor als outdoor in het bezit van de Nederlandse meerkamp records, heeft over enkele weken Götzis op het programa staan. We spraken hem in Lisse.

Klik hier voor de uitslagen van Lisse

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>