Iedereen heeft wel wat sluikreclame te slijten

Maarten Inghels is dichter en schrijver. In oktober 2013 verscheen het reportageboek ‘De eenzame uitvaart, 40 verhalen en gedichten bij vergeten levens’ over zijn werkzaamheden als coördinator van ‘De eenzame uitvaart’ in Antwerpen. Hij werkt en woont in het Schipperskwartier. .

Afgelopen zondag slenterde ik naar de hoek van de straat en zag een paar duizend lopers over elkaar heen struikelen. Het was een wedren naar het spannendste sportbroekje, meest fluorescerende marcelleke, opvallendste pruik of pak. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>