Beeldverslag + video: Khalid Choukoud gehuldigd bij HAAG Atletiek

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (35)
Foto: Peter Pronk

Khalid Choukoud maakte afgelopen zondag een prachtig debuut tijdens de marathon van Rotterdam. Gisteravond werd hij gehuldigd bij zijn club HAAG Atletiek. In het clubhuis werd hij door honderden leden met luid applaus ontvangen. Hij vertelde over zijn race zondag, zijn ervaringen na afloop – drie dagen van het ene naar het andere media optreden – en zijn ambities om ooit het Nederlands record te verbeteren en vooral om in 2016 mee te doen aan de Olympische spelen. Na mooie woorden van de voorzitter Ruud Fabrie, ging hij met de overige marathonlopers van HAAG Atletiek op de foto. 

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (22)
Foto: Peter Pronk

‚Het was echt mooi om te zien wat een impact deze prestatie heeft. Khalid is al 13x Nederlands kampioen geworden, maar heeft nog niet eerder zoveel reacties gekregen als na zijn prestatie zondag,’ zo liet Jeroen van Aken van HAAG Atletiek weten.

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (20)
Foto: Peter Pronk

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (16)
Foto: Peter Pronk

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (41)
Foto: Peter Pronk

20140416 Huldiging Choukoud bij HAAG Atletiek - foto Peter Pronk (39)
Foto: Peter Pronk

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>