Ruth van der Meijden na haar 2u35’15”: ‘Ik ben heel blij met deze tijd’

13-04-2014 ABN-AMRO Marathon Rotterdam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws

Ruth van der Meijden haalde in Rotterdam maar liefst 6 minuten van haar persoonlijke record af. Hiermee liep ze ruim onder de teamlimiet voor het EK in Zurich. Van der Meijden noteerde 2u35’15” waar de limiet staat op 2u38’00”. De voormalig duathlete nam eerder al deel aan Europese- en wereldkampioenschappen duathlon en lijkt met deze prestatie ook haar plaats in het EK marathonteam te hebben veilig gesteld. We spraken Ruth na de finish.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>