Iwan Oprins benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Jan Boelhouwer heeft donderdagavond 27 februari de Koninklijke Onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt aan Iwan Oprins, de eigenaar van de website uitslagen.nl en inschrijven.nl.

1620985_589559951119546_1056802156_nIwan Oprins (1973) heeft als vrijwilliger in 25 jaar tijd binnen de atletiekwereld een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Niet alleen plaatselijk, maar ook regionaal, provinciaal en landelijk. Hij vervult een spilfunctie binnen Atletiekvereniging Spiridon Gilze-Rijen. Hij is de motor achter veel verenigingsactiviteiten. Hij was als zestienjarige (!) mede-initiatiefnemer bij de oprichting en vervult sindsdien een grote rol in allerlei commissies, organiseert tal van wedstrijden en neemt daarbij ook taken als inschrijving en uitslagverwerking voor zijn rekening.
Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>