New Balance 890V4 wint prijs

De nieuwe New Balance 890v4 is door het Amerikaanse hardloopblad Runner’s World uitgekozen tot Update of the Month. De 890 Revlite is een neutrale lichtgewicht schoen, en sinds de lancering in 2011 één van New Balance meest populaire modellen.

New Balance 890v4 NYC limited edition

De nieuwe Revlite schoen heeft, net als zijn voorgangers, een hoogteverschil van 8 millimeter tussen hak en voorvoet. Daarmee is hij vooral geschikt voor hardlopers die graag op de middenvoet landen. In de nieuwe versie (890v4), zijn de leest van de schoen en de slijtzool allebei aangepast.

In de nieuwe leest is er meer ruimte in de voorvoet, en de slijtzool heeft een rondere afzet gekregen. De combinatie van beide zorgt ervoor dat de voet zich nog makkelijker en natuurlijker kan afwikkelen. Nieuwe toegevoegde Abzorb crashpads zorgen voor een comfortabele schokdemping. De pads zijn aan de buitenkant van de zool geplaatst voor maximale stabiliteit.

New Balance M 890BG4_PROFILE

Het nieuwe FantomFit bovenwerk van de 890v4 houdt de voet met behulp van panels verschillende materialen en sterkte veilig bij elkaar.

De 890v4 is nog een beetje lichter dan zijn voorgangers. Een heren US 9½ weegt nog maar 271 gram, een dames US 7 slechts 217 gram.

Het Amerikaanse Runner’s World was dus onder de indruk.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>