Maureen Koster en Marlin van Hal interviewen elkaar over het NK en EK cross

marlin van Hal Maureen Koster  2 IMG_7475

Maureen Koster en Marlin van Hal waren vandaag aanwezig bij de persconferentie van de Warandeloop/NK cross. Komende zondag nemen zij allebei deel in de categorie onder 23. In deze categorie heeft Nederland op dit moment een aantal zeer sterke dames met Maureen Koster (deelname WK in Moskou en EK onder 23 in Tampere), Marlin van Hal (EK in Tampere), Irene van Lieshout (EK in Tampere) en Jamie van Lieshout (EK in Tampere). Hieraan zal aanstaande vrijdag Sifan Hassan worden toegevoegd die dan de Nederlandse nationaliteit krijgt.

Hoewel alleen Maureen Koster van deze dames is voorgeselecteerd, is er een grote kans dat er een team zal worden afgevaardigd. Maureen Koster en Marlin van Hal interviewden elkaar vandaag over hun verwachtingen van het komende NK in Tilburg en het EK in Belgrado.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>