New Balance nieuwe sponsor van Rome Marathon

Maratona di Roma2

New Balance heeft aangekondigd dat ze een meerjarig contract heeft getekend als sponsor van IAAF Gold Label Maratona di Roma. Het bedrijf is daarmee de officiële schoenen- en kledingsponsor van de marathon, te beginnen met de 20e editie volgend jaar, die gehouden zal worden op 23 maart 2014. De race is één van de mooiste in de wereld, en loopt langs de vele klassieke historische gebouwen waar Rome zo beroemd om is.

‘New Balance is zeer enthousiast dat het de enige officiële schoenen- en kledingsponsor van de meest bekende marathon van Italië is, de Maratona di Roma, aldus Alan Hed, New Balance’s executive vice president, international. ‘Als één van de snelst groeiende sportmerken in de wereld, geeft deze belangrijke wedstrijd ons de kans om onze internationale groei in running verder uit te breiden, en nog meer aandacht te trekken voor onze innovatieve schoenen, kleding en unieke merkeigenschappen voor hardlopers en atleten van alle niveaus.’

Maratona di Roma1

Als de officiële schoenen- en kledingsponsor van de Maratona di Roma, zal New Balance haar performance running collectie presenteren op de Marathon Sport Expo. Als de exclusieve merchandiser van het evenement, zal New Balance ook een nieuwe lijn met officiële Maratona di Roma kleding lanceren, met daarin een special edition hardloopschoen om de nieuwe samenwerking te vieren. De collectie zal ook verkrijgbaar zijn in geselecteerde sportwinkels en op de website van New Balance. New Balance zal wedstrijdofficials en vrijwilligers van kleding voorzien en zal lokale retail promoties ontwikkelen rondom de wedstrijd.

‘Wij zijn erg blij met New Balance als nieuwe sponsor. Het is een unieke combinatie tussen één van de werelds oudste runningmerken en de Eeuwige Stad’, aldus Enrico Castrucci, President van de Maratona di Roma.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>