Clubgenoten: Eelco Sintnicolaas

Eelco Sintnicolaas: ‘Afgelopen winter heeft men kunnen zien dat het niet allemaal vanzelfsprekend is’

Carrie ten Napel gaat met Eelco Sintnicolaas terug naar AV’34 in Apeldoorn. De meerkamper was 10 toen hij daar begon met atletiek. Inmiddels is hij 26, Europees kampioen op de indoor zevenkamp en een kanshebber voor een medaille op de Olympische Spelen in Brazilië. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat een leuk en hartverwarmend filmpje, en een mooi Item. Natuurlijk is sport belangrijk maar vergeet nooit je vrienden en familie, want die zijn ontzettend belangrijk in je leven.
    Bij Eelco is dat er waarschijnlijk door zijn ouders met de paplepel ingegoten en dat is in deze reportage mooi om te zien.
    Bert Vreeswijk