Ronald Schröer: ‘Ik wilde dit jaar geen Dam tot Dam tot Dam lopen’

22-09-2013 Dam tot Damloop Amsterdam-Zaandam Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Ronald Schröer mengde zich dit jaar vooraan in de strijd om de klassering van beste Nederlander tijdens de Dam tot Damloop. De afgelopen jaren stond deze wedstrijd voor de TDR-atleet meestal in het teken van de Amsterdam Marathon. Dan werd er vooraf al van Zaandam naar Amsterdam gelopen om vervolgens tijdens de wedstrijd weer in omgekeerde richting te lopen. Ook dit jaar staat de Amsterdam Marathon weer op de planning voor Schröer maar ditmaal wilde hij eens echt in de wedstrijd mengen en dat is hem goed bevallen. Hij werd uiteindelijk derde Nederlander achter Tom Wiggers en Jesper van der Wielen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>