tevens ook NK cross

Inschrijving loket.nl Warandeloop 2013 geopend

Nog één keer genieten: wedstrijdverslagen Warandeloop [junioren, senioren korte en lange cross]

De inschrijving voor de 55e editie van de Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg is geopend. De loket.nl Warandeloop vindt plaats in het vierde weekend van november; 23 en 24 november 2013 in de Oude Warande achter Tilburg University. Algemene informatie over het inschrijven is te vinden op www.warandeloop.nl/inschrijven. De aanvangstijden zijn nog niet definitief, maar wel globaal weergegeven in het voorlopige tijdschema. Houd er rekening mee dat voorinschrijven (online via de website en inschrijven.nl) altijd goedkoper is dan na-inschrijving op de dag van het evenement. Scholieren kunnen voorinschrijven tot en met 31 oktober 2013. Recreanten kunnen voorinschrijven tot en met 15 november 2013. Inschrijving voor de NK Cross Tilburg sluit zondagavond 3 november 23.59 uur.

NK Cross Tilburg
Het jaar 013 is het laatste jaar dat de loket.nl Warandeloop de officiële NK Cross organiseren. Na deze editie hebben de NK Cross drie achtereenvolgende jaren in Tilburg plaatsgevonden, volgend seizoen is de Abdijcross in Kerkrade verantwoordelijk voor de organisatie. De loket.nl Warandeloop is opnieuw door de Atletiekunie aangewezen als het kwalificatiemoment voor de Europese Kampioenschappen 2013 te Belgrado.

Programma en tijdschema
Het programma van de loket.nl Warandeloop kent onder meer wedstrijden voor jeugdatleten, g-atleten, scholieren, trimmers en wandelaars. Zaterdag staat in het teken van de Nationale Jeugd Crossdag en de NK Cross Masters, zondag staan de galawedstrijden, de Brabant Six Nations Cup en de Van Spaendonck Businessrun centraal. Kijk voor het volledige programma en het voorlopige tijdschema op www.warandeloop.nl/event.

Blauwe Meer Cross
Net als in 2011 en 2012 kent de loket.nl Warandeloop een officieel pre-event en opnieuw is dat de Blauwe Meer Cross, georganiseerd door stichting Loopevenementen GoRun uit Kaatsheuvel. De datum (vier weken voor de loket.nl Warandeloop) en het uitdagende parcours maken de Blauwe Meer Cross tot een ideale voorbereiding op Nederlands grootste veldloopevent. De inschrijving voor de Blauwe Meer Cross is inmiddels geopend, kijk hiervoor op www.blauwemeercross.nl.

Vernieuwde website
Houd de vernieuwde website en social media kanalen van de loket.nl Warandeloop in de gaten voor nieuws en updates rondom het evenement.
www.warandeloop.nl
facebook.com/warandeloop
twitter.com/warandeloop

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>