Werper wint Flame Games met 65m19

Erik Cadée: ‘Ik ga nog een paar wedstrijdjes werpen’

In een sterk internationaal veld won Erik Cadée zaterdag het discuswerpen bij de Flame Games. De werper kwam tot een afstand van 65m19 en versloeg onder andere de nummer twee van de Olympische Spelen. ‘Ik ga nog wel een paar wedstrijdjes werpen.’

Erik Cadée: ‘Mijn doel was vandaag om vormbehoud te tonen’

Cadée zal dat gaan doen in een aantal regionale wedstrijden. ‘Er zijn simpelweg geen grote wedstrijden meer. Maar ik sta lekker te werpen, dus ik ga nog even door.’ Wij spraken hem na afloop van de Flame Games.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>