Jamie van Lieshout: ‘Ik ging voor een top 8-klassering en dat is gelukt’

Jamie van Lieshout was één van de drie Nederlandse atletes in de finale van de 5.000m tijdens het EK onder 23 in Tampere. Ook Irene van Lieshout en Marlin van Hal stonden aan de start. De atletes besluiten er geen tactische race van te maken maar meteen het tempo hard te maken. Van Lieshout weet zich goed staande te houden in het veld en finisht uiteindelijk als zevende in een snelle tijd van 16:14.48. Zij is dan ook tevreden na afloop. ‘Ik ging voor een top 8-klassering en dat is gelukt.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>