Sara Aerts noteert met haar beste seizoensopening ooit op de 100mh: 13.13

Meerkampster Sara Aerts is in voorbereiding op de meerkamp in Gotzis en liet zaterdag al een goede vorm zien op de 100mh. De Belgische noteerde 13.13 waar ze een pr heeft van 12.94. Op haar Twitter meldt ze hierover dat ze hier zeer tevreden over is en dat dit haar beste seizoensopening op de 100mh ooit is. Aerts deed in Lokeren ook nog een tweede onderdeel, verspringen. Hierkwam ze tot 6m02. ‘Ik deed maar drie pogingen enkel om mijn aanloop voor volgende week uit te proberen.’

Aerts heeft een pr op de meerkamp van 6084 punten. Aankomend weekend zal ze in Gotzis onder meer strijden met Antoinette Nana Djimou (6576p), Tatyana Chernova (6880p), Dafne Schippers (6360p) en Nadine Broersen (6319p).

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>