Erik Cadée: ‘Ik kon gewoon niet binnen blijven’

Erik Cadée kwam zaterdag in Lisse niet boven de 60m. ‘Dit was mijn slechtste wedstrijd in anderhalf jaar. Ik kon gewoon niet binnen blijven.’ De discuswerper kampte met de gevolgen van een ontstoken zenuw in zijn rug, en kon zijn draai niet vinden. Afgelopen maandag kreeg ik weer een terugslag.’ In maart opende Cadée zijn seizoen al met de B-limiet voor het WK in Moskou maar heeft hij nog geen zekerheid voor deelname. Nu Rutger Smith eveneens de B-limiet heeft geworpen, zal één van beiden aan de A-limiet van 66m moeten voldoen. ‘De hoop voor de A-limiet is bij Rutger gevestigd’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>