Thiam op weg naar persoonlijk record zevenkamp

Nafissatou Thiam is tijdens een atletiekmeeting in Bambous, op het Afrikaanse eiland Mauritius, goed op weg om haar persoonlijk record op de zevenkamp scherper te stellen. De 18-jarige Naamse liet in drie van de eerste vier onderdelen, het hoogspringen, het kogelstoten en de 200 meter, een persoonlijk record optekenen. Met 3.703 punten ligt ze 145 punten voor op het schema dat in 2012 in Verviers tot 5.916 punten leidde. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • En ze verbetert haar Belgisch record bij de junioren met 6021 punten. Met 4 persoonlijke records. Netjes. En meteen goed voor een limiet als -24 jaar voor het WK te Moscou. Toch weer de vaststelling dat haar 800 m opnieuw heel zwak was. Nu 2.31, weliswaar met nogal wat wind. Dat slotnummer dreigt haar achilleshiel te blijven op weg naar een internationale loopbaan.