Willem van Schuerbeeck na zijn pr: ‘Het is een klein stapje geworden, maar ik ben tevreden’

Willem van Schuerbeeck foto Losse veter  IMG_2800
(Foto: Losse Veter)

Willem van Schuerbeeck was gister één van de weinige topatleten die zijn pr wist aan te scherpen. De 28-jarige Belg kwam met een beste tijd van 2u16’14” naar Rotterdam. In een tijd van 2u15’32” finishte hij gister op de Coolsingel. ‘Ik had een heel goed gevoel. Ik was klaar om een stap te maken en et is nu een klein stapje geworden. Ik denk bij beter weer, was het misschien een grotere stap geweest, maar dat heb je niet in de hand. Ik ben heel tevreden.’ We spraken Van Schuerbeeck na de finish.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>