Ronald Schröer: ‘Ik wil dolgraag de individuele limiet lopen voor het EK in Zürich’

RonaldSchroer495930_LV

Ronald Schröer is in voorbereiding op de ABN AMRO Marathon Rotterdam. De atleet van Team Distance Runners werkte een deel van de voorbereiding af in Kenia. Die voorbereiding moet hem uiteindelijk naar een nieuw persoonlijk record leiden op de Coolsingel. Schröer maakte vorig jaar een flinke sprong op de 10.000m en wil die progressie nu ook doortrekken op de marathon. ‘Ik wil dolgraag de individuele limiet lopen voor het EK in Zürich. Het is tijd voor een nieuwe stap op de marathon.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Prachtig interview en beelden!
    Vooral het stukje dat de kindjes meeliepen met ‘m.

    Ronnie, heel veel succes en ik zal je komen aanmoedigen (en foto’s maken) in Rotterdam!