New Balance maakt limited edtition Marathon Rotterdam schoen

NewBalance_schoen3

New Balance is de trotse sponsor van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Speciaal voor iedereen die de marathon loopt, wil lopen, of denkt hem ooit te lopen heeft New Balance een limited edition gemaakt voor de editie van 2013. De 890 Rotterdam 2013 is een lichte en neutrale hardloopschoen.

890
De New Balance 890 is een schoen met een ultralichte Revlite zool. Revlite is een rubbersamenstelling dat dezelfde demping en stabiliteit geeft, en de helft weegt. De 890 weegt 275 gram, dat is 50 gram minder dan een gemiddelde hardloopschoen in maat 42. Het mesh nylon bovenwerk heeft geen stiksels en de 890 heeft platte veters zodat alles naadloos en comfortabel op je voet aansluit. De Rotterdam limited edition heeft verwijzingen naar de marathon in het binnenwerk en op de hak van de schoen.

NewBalance_schoen2

New Balance en de Marathon
De ABN AMRO Marathon Rotterdam staat in de top-10 marathons van de wereld, en is één van de snelste van de wereld. Eerder deze week tekende New Balance een contract met de marathon tot 2018.

New Balance collectie
New Balance is een merk van hardlopers. Het doel van de New Balance running collectie is om een schoen te leveren die past bij de maten en het loopgedrag van elk soort hardloper. Of je nu een huppelende hinde bent, een grote sterke vent, indoor of outdoor, op de weg, door het bos of in de duinen, New Balance maakt een schoen voor je.

NewBalance_schoen1

Right To Play
Van elke verkochte 890 Rotterdam 2013 gaat er drie euro naar Stichting Right To Play. De Stichting gebruikt de kracht van sport en spel om kinderen te leren omgaan met de gevolgen van armoede, oorlog en ziekte in onderontwikkelde gebieden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Mynko Peterink

    Sinds vorige week ben ik de gelukkige bezitter van deze New Balance schoen. Via de actie van New Balance en Marathon Rotterdam heb ik bij Runnersworld in Apeldoorn een gratis exenplaar gehaald van deze schoen.

    Ik had nog niet eerder op New Balance gelopen, loop nu ook op Nike, Asics en Adidas, maar deze schoen loopt heel erg lekker.

    Ik wilde op mijn Asics racers gaan lopen in Rotterdam maar ga toch voor de New Balance, de gimmicks met vermeldingen van de marathon op de schoen maken het nog leuker!

    Bedankt Runnersworld, New Balance en Marathon Rotterdam voor deze actie.