Erik Cadée enige Nederlandse deelnemer aan EC Winterthrowing [+deelnemerslijsten]

Montenegro 6 Cadee Smith prijsuitreiking foto Losse Veter

Erik Cadée is komend weekend de enige Nederlandse deelnemer aan de Europa Cup Winterthrowing in Castellon. Vorig jaar vaardigde de bond nog een volledig dames en heren team af (Op elk onderdeel 1 deelnemer: Speer, kogel, discus en kogelslingeren). Cadée won toen zijn onderdeel en stond samen met Rutger Smith, die tweede werd op het podium.

De Wintertrowing wordt voor Cadée een eerste wedstrijd van dit seizoen. Cadée mag het in Castellon onder andere opnemen tegen Virgilijus Alekna en Frank Casañas, die beiden met Cadée in de Olympische finale stonden. Alekna werd er vierde en Casanas zevende. Cadée zelf behaalde werd tiende in de Olympische finale. Ook de nummers zeven en acht, (Gerhard Mayer en Markus Münch) van het EK in Helsinki staan op de lijst.

Klik hier om de deelnemerslijsten te bekijken

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>