Jan Willem Landré nieuwe directeur Atletiekunie

Met ingang van 1 april aanstaande treedt Jan Willem Landré in dienst als algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (Atletiekunie). Landré is sinds 2006 werkzaam bij de KNVB, waar hij diverse functies heeft bekleed, laatstelijk als waarnemend adjunct directeur Amateurvoetbal. Landré heeft aan de Technische Universiteit van Eindhoven bedrijfskunde gestudeerd. Landré volgt Rien van Haperen op, die per 1 oktober jl. het bondsbureau heeft verlaten en nu de functie van toernooidirecteur van de EK Atletiek Amsterdam 2016 vervult. In de afgelopen maanden heeft John Bos als interim directeur zijn taken waargenomen.

De Atletiekunie is verheugd dat Landré het bondsbureau gaat leiden. Voorzitter Theo Hoex: “Met Jan Willem Landré als nieuwe directeur denken wij als Atletiekunie op een uitstekende manier invulling te kunnen geven aan onze ambities. Jan Willem is een manager die beschikt over de juiste ervaring in de sport”.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>