Tips en analyse om jezelf te verbeteren tijdens de Tilburg Ten Miles

Zondag starten opnieuw duizenden hardlopers aan de Tilburg Ten Miles. We analyseerden de uitslagenlijsten en tussentijden van de laatste drie edities. En er komen een paar handige tips voor wie zich wil verbeteren.

De belangrijkste tip voor elke loper. Loop vlak en laat je niet gek maken door te snel te willen starten, maar spaar ook niet te veel voor je eindtijd. Elk jaar lopen de toppers ontzettend vlak. Wil je toch ergens versnellen: doe dat dan in de tweede vijf kilometer en in de laatste 1,1 kilometer. Daar versnellen de toppers ook iets, maar hun versnellingen zijn subtiel en miniem.
Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>