Jessica Ennis krijgt eigen voetbaltribune


Foto: VI Images

Het werden de Spelen van Jessica Ennis. De meerkampster is inmiddels uitgegroeid tot een Bekende Brit. En daar horen ook allerlei plichtplegingen bij. Zo zal zij morgen haar eigen tribune openen in het voetbalstadion van Sheffield United. ‘Zij is waarschijnlijk de grootste ster van Sheffield. Het betekent veel voor de stad. Zij is onze grote trots,’ zo liet Kevin McCabe, de eigenaar van Sheffield United, weten. ‘Jessica en haar familie zijn fans van United. Hopelijk zal dit gebaar ertoe leiden dat andere jongeren hierdoor geïnspireerd raken en hun dromen via de sport weten te realiseren.’

Add Comment RegisterBeantwoord

Connect with:

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>