Organisatoren Tilburg Ten Miles, Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach, vandaag onderscheiden


Foto: Losse Veter

Vandaag vond in Tilburg de persconferentie plaats van de 25e editie van de Tilburg Ten Miles. Nadat het veld voor aanstaande zondag bekend was gemaakt en Henk van Doremalen het eerste exemplaar van het jubileumboek had overhandigd aan de wethouder Sport van de gemeente Tilburg nam deze het woord. Als locoburgemeester gaf hij de beide organisatoren van de Tilburg Ten Miles, Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach, een officiële onderscheiding. Van Doremalen, vanaf het eerste uur betrokken bij de wedstrijd, werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor de stad en de Tilburg Ten Miles. Daarna was het de beurt aan Jolande Grijsbach die voor haar rol in de organisatie werd onderscheiden met de Gouden Speld van de gemeente Tilburg.

Add Comment RegisterBeantwoord

Connect with:

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>