Abdi Bashir: ‘We kunnen hoge ogen gooien met ons team bij het EK Cross’

Abdi Bashir was afgelopen zaterdag als toeschouwer aanwezig bij de Memorial Rasschaert in Ninove. Voor de Belgische lange afstandsloper zit het seizoen er inmiddels op. Hij kan terugkijken op een prachtig seizoen met een zeer knappe vierde plek op de 10.000m tijdens het Euopees kampioenschap in Helsinki. Bashir neemt nu een drietal weken rust om daarna te beginnen aan het volgende grote doel, het Europees kampioenschap cross. Daar hoopt hij individueel uiteraard een mooie prestatie neer te zetten maar hij hoopt ook als team hoge ogen te gooien. ‘We hebben de Europees kampioen [Atelaw Bekele, red.] in onze gelederen. Wij hebben een sterk team en kunnen daar voorin meestrijden.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>