>Nadine Visser: ‘In Barcelona wil ik vooral ervaring op doen’


(Foto: VI Images)

De 17-jarige Nadine Visser won afgelopen weekend bij het NK senioren brons op de 100mh. Visser, nog B-juniore en in het bezit van het nationale record op de 100mh in deze categorie, deed dat in een tijd van 13.64. ‘Ik had eindelijk weer een beetje het gevoel, want de series was ik niet tevreden over.’ Afgelopen jaar won de talentvolle Visser de 100mh tijdens de EYOF. Dit jaar, aankomende maand, heeft ze het WJK op het programma staan, waar ze de meerkamp zal doen. ‘Ik zou ook op de horden naar het WJK kunnen gaan, maar ik kies voor de meerkamp.’ Op de meerkamp heeft Visser nu pr staan van 5475 punten. Dit puntenaantal verzamelde ze afgelopen maand tijdens het NK meerkamp, toen ze zilver haalde bij de A-junioren.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>