Cilliers en Van Holst winnen in Zundert

Met Wilfred van Holst (Groningen Atletiek) heeft de individuele tijdloop over 800 meter in Zundert een snelle nieuwe winnaar. Van Holst behoort tot de nationale top en heeft sinds het NK indoor vorig jaar een pr van 1.49.69 staan. Hij werd hiermee toen tweede achter Robert Lathouwers, die vorige week met een pr van 1.44.61 de olympische limiet op de 800 meter haalde.

Bij zo’n supertijd kwam Van Holst zaterdagavond in Zundert niet in de buurt, maar met een winnende tijd van 1.57.45 was hij dik tevreden. Hij nam voor het eerst deel aan de bijzondere krachtmeting als onderdeel van de Van Goghloop. “Hier zit een verhaal achter. Afgelopen winter ben ik vanuit de bond op trainingsstage geweest in Zuid-Afrika voor het wereldindoorkampioenschap. Daar kwam ik niet fit van terug, waarschijnlijk door overtraining of een virus. Lees verder in BN/De Stem

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>