Abdi Nageeye: ‘Ik wist niet dat maagzuur zo heftig kon zijn’

Abdi Nageeye liep dit jaar voor de vierde keer de Parelloop. ‘Ik hou van wegwedstrijden en deze wedstrijd zit in de goede periode’. Bijna had hij verstek laten gaan voor deze editie. Nageeye had de weken voorafgaand maagproblemen, waardoor hij nauwelijks kon slapen. ‘Als je niet kan slapen en rusten, hoef je geen wedstrijden te lopen.’ Medicijnen hielpen niet en op foto’s was niks te zien. Hij meldde zich af. Maar kort voor de wedstrijddag, had Nageeye echter medicijnen die wel hielpen en besloot hij alsnog van start te gaan in de Parelloop. Nageeye werd derde Nederlander in 29’26”. Wij spraken Nageeye na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>