Jorijn de Mare wint aanmoedigingsprijs Onze Lieve Vrouwe Broederschap

De 18-jarige wedstrijdloper Jorijn de Mare kreeg op 6 februari tijdens het Sportgala 2011 de aanmoedigingsprijs voor sporttalent van de Onze Lieve Vrouwe Broederschap. Jorijn heeft in 2011 zijn havo-examen gedaan en wist ondanks een mindere voorbereiding goed te presteren. “Ik was superblij met de aanmoedigingsprijs. De avond zelf was heel gezellig. Het is toch weer motiverend zo’n avond.”

Jorijn de Mare doet al vanaf zijn zesde aan hardlopen en is zich vanaf zijn dertiende helemaal op atletiek, in zijn geval het hardlopen op de middellange afstand, gaan richten. Hij is lid van atletiekvereniging Hellas in Utrecht. Jorijn woont, werkt en traint sinds september doordeweeks in Apeldoorn waar hij een kamer heeft.
Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>