De zwaarste trainingsweek van Miranda Boonstra in aanloop naar Rotterdam Marathon

Miranda Boonstra (39) is op zondag 15 april tijdens de 32ste ABN AMRO Marathon Rotterdam dé Nederlandse topper bij de vrouwen. De Nijmeegse atlete liep vorig jaar in Berlijn een persoonlijk record van 2.29.24. Op de Coolsingel wil ze zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van Londen. Daarvoor moet ze een tijd lopen van 2.27.24. Miranda houdt speciaal voor deze website een dagboek bij. In aflevering 6 vertelt ze over haar zwaarste trainingsweek tijdens de voorbereiding in Zuid-Afrika én over ‘lief liekies’.
Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>