Lornah Kiplagat wint NK en haalt Olympische nominatie in Amsterdam Marathon


(Foto: Orange Pictures)

Bij Lornah Kiplagat is het vertrouwen weer helemaal terug. ,,Ik ben de gelukkigste vrouw in Amsterdam en misschien wel in de hele wereld.” Ze liep ruim onder de limiet voor Londen 2012: 2.25.52. ,,Ik ben blij hoe het gegaan is. De start ging wat sneller, maar het voelde goed”, aldus Kiplagat. ,,Ik kan me nu 100% focussen op Londen en ga de komende maanden meer aan mijn snelheid werken,” zie Kiplagat tijdens de persconferentie. We spraken Kiplagat na afloop.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>