Volg de meerkamp in Talence live met Eelco Sintnicolaas en Eugene Martineau [Update: Sintnicolaas 3e na 3 onderdelen]

Eelco Sintnicolaas heeft als laatste wedstrijd de tienkamp van Talence op zijn programma staan. Het wordt zijn derde tienkamp van dit seizoen. Om 11 uur start Sintnicolaas met de 100m. Vorige week spraken wij Sintnicolaas in Sittard over zijn verwachten van deze tienkamp. Hij gaf onder andere aan dat hij slechts 1 poging bij het verspringen zal doen, om zijn enkel te sparen.

Ook op de starlijst Eugene Martineau. Dit is zijn eerste meerkamp sinds lange tijd.

Update na 3 onderdelen:
Eelco Sintnicolaas staat derde in het klassement: 10.88 (100m), 7m30 (ver) en 13m92 (kogel). Op zijn Twitter meldt Sintnicolaas na het kogelstoten: ‘13.92m met kogel.. Er zat meer in, maar moet er tevreden mee zijn! Straks hoogspringen..onderdeel dat ik deze meerkamp het meest vrees..’. Sintnicolaas heeft een totaal van 2497punten en geeft daarmee 65 punten toe op de leider in het klassement, Andres Raja. Eugene Martineau staat na 3 onderdelen met 2186punten op een 13e plaats: 11.66 (100m), 6m92 (ver) en 13m07 (kogel).

De hele meerkamp is hier live te volgen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>