Luc Krotwaar aan de start van de 50 km RUN Winschoten

Vandaag heeft meervoudig Nederlands Kampioen op de marathon Luc Krotwaar (PR 2.10.13 uur) zich gemeld voor de 50 km tijdens de RUN van Winschoten op 10 september. Het is al langer bekend dat Luc ambities heeft op de ultra-afstanden. Voor de 100 km is deze ambitie duidelijk aanwezig

Op dit moment is hij echter nog niet klaar voor het lopen van de 100 km. De 50 km in Winschoten wordt voor hem een wedstrijd om ervaring op te doen met de ultra-afstand en de ultrawereld. Zijn doel is: ervaring opdoen, lekker lopen en kijken hoe een afstand ‘beyond the marathon voelt. Samen met hem komt ook Oskar de Kuijer naar Winschoten.

Oskar heeft op de marathon van Amsterdam in 2009 een PR van 2.26.32 gelopen. In dat jaar liep Luc eveneens een marathon in een tijd van 2.26.57 uur. Samen met Marc Papanikitas (BEL) zouden Luc en Oskar kunnen zorgen voor een mooie wedstrijd. Het verbeteren van het parcoursrecord van Andrey Ivanov (RUS) uit 2008 van 3.06.35 uur zou de ultieme uitdaging kunnen zijn. (persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>