Lichaam van Colin Jackson ‘ongelooflijke machine’

Wat is de oorzaak van succes? Zijn het de genen, is het de omgeving of is het een kwestie van hard trainen? Wetenschappers zoeken het uit. De Britse ex-topatleet Colin Jackson behaalde in de jaren negentig vele successen. De van oorsprong Jamaicaanse hordeloper domineerde jarenlang het onderdeel 110 meter horden, maar wat was nu de oorzaak van zijn succes? De driedelige BBC-serie The Making of Me onderzoekt aan de hand van wetenschappelijke testen waarom we zijn zoals we zijn. Is het aangeboren of aangeleerd? Lees verder in BN/De Stem

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>