6 tips om je spieren gezond te houden

Wanneer we het hebben over spieren kweken, denken we meteen aan bodybuilders die pronken met hun biceps. Maar eigenlijk zou iedereen bezig moeten zijn met de gezondheid van zijn spieren, die een essentieel deel van ons lichaam vormen. Maar hoe doe je dat? Wij geven alvast enkele tips om je op weg te zetten!

“De meeste volwassenen zijn zich bewust van het belang van sterke botten, maar weinig mensen besteden ook aandacht aan hun spieren”, zegt Dr. Tom Crisp van het Royal London Hospital. “Nochtans houden spieren ons lichaam samen en stellen ze ons in staat om te bewegen.” Elke mens heeft maar liefst 650 spieren in zijn lichaam, die optimaal verzorgd moeten worden. Lees hier verder

Of lees hier een Engelstalig artikel dat iets uitgebreider is

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>