Clinic Trailrunning: pittige beklimmingen, in volle vaart afdalen, onverharde paden

MudSweatTrails organiseert dit jaar nog een tweetal Trailrunning clinics in Nederland. Wie deze prachtige sport eens aan den lijve wil ervaren zou zeker eens een kijkje moeten nemen bij één van deze clinics. Je krijgt uitleg over techniek, materiaal en tips over wedstrijden. Maar daarna ga je ook op pad voor een Trail van ongeveer een uur. De Trails zijn routes dwars de mooie natuur van de Posbank en Limburg.

Data en lokaties
– 29 aug Posbank (bij Arnhem)
– 31 okt Vaals (in Limburg)

Deelname aan één van deze clinics kost €15 per persoon.

Meer informatie & inschrijven
Ga voor meer informatie naar www.mudsweattrails.nl, onder het kopje clinics. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@mudsweattrails.nl met daarin: naam / woonplaats / telefoonnummer en je niveau van lopen (beginner / gemiddeld / gevorderd). Het niveau om deel te nemen is in ieder geval een 10km binnen 52 minuten af te kunnen leggen.

Mensen die zich nu inschrijven voor de clinic van 29 augustus ontvangen een Salomon handbottle op de dag zelf.

Schermafbeelding 2010-08-07 om 10.16.42

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>