Hugo de Haan in 800m individuele tijdloop Zundert

Zo’n twee weken voor de Van Goghloop in Zundert op zaterdag 5 juni a.s. krijgt het veld voor de 800 meter individuele tijdloop duidelijk vorm. De komst van de nummer 3 van 2009 Hugo de Haan was al bekend, maar nu komen daar ook bijvoorbeeld Wouter Warndorff, Crosskampioen 2010 Junioren A met een pr van 1.57 min en Tom Koetsenruijter, Nederlands Kampioen 3000 meter Junioren B 2010 bij.

Bij de dames staan inmiddels bij de toppers Celine de Wildt en Laura Wientjens aan de start.

Goede voorbereiding NK Masters Oosterhout
Omdat organisator David Bömer zijn 800 meter individuele tijdloop dwars door het centrum van Zundert als een prima voorbereiding ziet voor het NK Masters op 12 en 13 juni in Oosterhout ziet, verwacht hij ook de nodige toppers uit de Masterscategorie.

Tijdens de 800 meter individuele tijdloop bij de Van Goghloop in Zundert starten de deelnemers ieder apart om te proberen om solo, maar wel aangemoedigd door het vele publiek de 800 meter af te leggen, de finish ligt vlak voor het geboortehuis van Vincent van Gogh in Zundert.

Naast de 800 meter individuele tijdloop staat er ook een 1k Runaway een 5 en een 10 kilometerloop op het programma.

Alle informatie is te vinden op www.vangoghloopzundert.nl
De totale prijzenpot te verdelen bij de Van Goghloop is Euro 6.000,00.
Winnaar van de 800 meter in 2009 was Lucien van Zandvoort, winnares Juanne Cilliers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • David Bömer

  De prijzenpot is aangepast! Er is een gegarandeerde uitkering voor junioren en masters bijgekomen als er voldoende deelnemers zijn in hun categorie (eventueel samengevoegde categoriën) en zij in het overall-klassement minder of geen prijzengeld zouden verdienen. Voor meer informatie zie vanaf zondag onze website of mail mij. Gegevens staan in bovenstaand artikel.
  Groet,

  David

 • David Bömer

  De prijzenpot is aangepast! Er is een gegarandeerde uitkering voor junioren en masters bijgekomen als er voldoende deelnemers zijn in hun categorie (eventueel samengevoegde categoriën) en zij in het overall-klassement minder of geen prijzengeld zouden verdienen. Voor meer informatie zie vanaf zondag onze website of mail mij via david@vangoghloopzundert.nl
  Groet,

  David